Personvern

Personvern

Personvernserklæring

Nettsiden Finn-Veien.no er drevet av Norske veier AS. Personvernerklæringen gjelder tjenesten Finn-Veien.no.

Generell beskrivelse

Norske veier AS samler ikke inn personopplysninger gjennom informasjonskapsler på Finn-Veien.no eller andre nettsteder tilknyttet Norske veier AS. Det samles heller ikke inn informasjon om din enhet, Facebook-informasjon, GPS-posisjon, m.fl.

Rettslig grunnlag

Behandling av personopplysninger skal skje etter personvernforordningen (General Data Protection Regulation 2016/679) og andre nasjonale personopplysningslover («personopplysningsloven»). Personopplysninger skal kun behandles med støtte av berettiget interesse, GDPR 6 (1) (f), og skal slettes tolv måneder etter at den er innhentet.

Tilpasset annonsering

Finn-Veien.no inneholder ikke personlig tilpasset annonsering. Vi benytter oss heller ikke av noen tredjepart som innsamler personopplysninger for tilpasset annonsering eller personlig eller direkte markedsføring. Det benyttes heller ikke søkebaserte annonser på siden, som Google AdSense.

Besøksanalyser og informasjonskapsler

Finn-Veien.no benytter Google Analytics for analyse av besøk til siden. Besøksinformasjon benytter informasjonskapsler, men inneholder ikke personopplysninger. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagrer informasjon om nettsidebesøk på din enhet, eller programvare eller annen type data som lagres i din enhet. Disse brukes for å gjenkjenne enheten ved neste besøk. Denne typen informasjonskapsler er kjent som øktinformasjonskapsler. Faste informasjonskapsler samler inn informasjon om hvor ofte og hvor lenge du har besøkt nettstedet, og hvorvidt du har blitt koblet til nettstedet via en søkemotor, søkeord eller fra en ekstern side. Informasjonskapsler benyttes kun til innsamling og analyse av besøksinformasjon i Google Analytics. Deling av informasjonskapsler kan blokkeres i din nettleser, for eksempel ved hjelp av hurtigtasten Ctrl+Shift+Delete på en PC, eller i nettleserinnstillingene dine.

Eksterne lenker

Finn-Veien.no inneholder lenker til eksterne nettsider som kan samle personopplysninger. Vi henviser i disse tilfellene til eksterne siders erklæringer om bruk av personopplysninger.

Endringer

Personvernserklæringen kan bli oppdatert med ny informasjon, hold deg oppdatert om vår personvernserklæring på denne siden for endringer.

Kontakt oss

Spørsmål om personopplysninger kan rettes til vårt kontaktskjema under "Kontakt oss".